Credit-ro

credit -imprumut in 24 de ore

Credit.ro – împrumuturi cu acordare în 24 de ore
Antreprenorii și cei care se luptă pentru acest statut, au de curând, o nouă sursă de finanțare, cât și de consultanță pentru afacerea lor: credit.ro.
Site-ul, care face parte din grupul de firme IFN Împrumut SA, având o experiență de peste 9 ani în servicii de consultanță și de acordare împrumuturi, centralizează cele mai optime soluții de finanțare din mediul de afaceri. Prin intermediul lui, se oferă posibilitatea contractării serviciilor listate în termen de maximum 24 de ore de la preaprobare.

Capital 100% românesc
“Ne-am adaptat în permanență serviciile, în acord cu dezvoltarea și cerințele pieței. Dacă în 2015 lansam primul serviciu online de scontări din România, nevoile antreprenorilor ne-au făcut să adăugăm și alte posibilități de finanțare. Așa a luat naștere credit.ro, pe care l-am gândit a veni în sprijinul mediului antreprenorial din România, ale cărui servicii au la bază capital 100% românesc. De la români, pentru români”, mărturisesc dezvoltatorii proiectului.

De la linii de credit la scrisori de garantare
Cei aflați în căutarea unei finanțări pentru afacerea lor pot da uitării serviciile anevoioase și birocratice ale băncilor. Prin intermediul credit.ro, ei pot ști în maximum 10 minute ce împrumut este potrivit contextului lor, dar și dacă se califică pentru obținerea lui. Astfel, pot fi deblocate lichiditățile, poate fi asigurată participarea la licitații, sau chiar încasa înainte de scadență. Toate serviciile credit.ro au fost gândite să necesite o singură deplasare la sediul IFN-ului, pentru a le oferi clienților mai mult timp pe care să îl dedice afacerii lor, nu în sala de așteptare, sau în fața unui consultant bancar.
“Am fost plăcut surprins de cât de bine sunt puse la punct procesele și relația cu clienții, atât pentru obținerea unei finanțări, cât și ulterior. Un nivel de comunicare dedicat, eficient, și întotdeauna deschiși să ofere sfaturi personalizate nevoilor tale, pentru a te ajuta pe deplin”,
declară unul dintre antreprenorii care au apelat la serviciile credit.ro.

IFN Împrumut S.A.

Soseaua Stefan cel Mare, nr.31, secotr. 2, Bucuresti

021.796.7777
021.796.7788

Credite firma IMM